Medlemskap

Bli medlem i Verket

Som medlem i Verket stöttar du icke kommersiell kultur! Kom ihåg att läsa igenom Verkets medlemsvillkor innan du blir medlem!

 


 

Bli Medlem

Vill du arrangera spelningar, lära dig om ljud- och ljusteknik, arbeta som tekniker under Verkets arrangemang eller hyra våra replokaler? I så fall bör du bli medlem i Verket! Som medlem i Verket stöttar du även icke kommersiell kultur!

För att bli medlem behöver du fylla i formuläret nedan samt betala in medlemsavgiften. Medlemskapet gäller för ett kalenderår (1 januari – 31 december).

Bli medlem i Verket

 

Vid medlemskap godkänner du nedanstående behandling av dina personuppgifter.

Behandling av medlemmars personuppgifter

Verket är en brukarstyrd organisation som styrs av medlemmarna genom årsmöten, styrelsemöten och medlemsmöten. Vid medlemskap i Verket behöver du lämna in vissa personuppgifter till vårt medlemsregister. Detta för att vi ska kunna kontakta dig gällande föreningens verksamhet,  föra statistik samt för rapportering till andra organisationer. Medlemmarnas olika roller i föreningen kan även komma att registreras i registret samt i andra dokument. Medlemmars personuppgifter registreras även vid behov i andra dokument. Medlemmars personuppgifter kan även komma att delas med andra organisationer. Detta görs dock alltid via ytterligare ett samtycke mellan organisationen, Verket och dig som privatperson.

Vid arrangemang insamlas arrangörens personuppgifter under samtycke samt vissa personuppgifter som är kopplade till de band/artister som ska spela under arrangemanget. De personuppgifter som registreras är könstillhörighet av artister/bandmedlemmar samt artister/bands nationalitet. Denna information samlas in för att kunna föra statistik som bland annat används i samband med ansökningar gällande verksamheten. Dessa uppgifter identifieras inte mot bandens specifika medlemmar utan samlas in som fristående uppgifter. Arrangören ansvarar för att dessa uppgifter samlas in samt att det finns ett samtycke vid insamlandet av uppgifterna.

Vid hyra av replokal samlas bandmedlemmars personuppgifter in under samtycke. Detta för att dokumentera föreningens repande band/medlemmar, kontaktuppgifter, faktureringsuppgifter, statistik etc.

Ovannämnda personuppgifter sparas så länge du är medlem samt så länge uppgifterna behövs för föreningens räkning (exempelvis för fakturering, statistik). Vissa av uppgifterna sparas som längst till föreningens upplösning (exempelvis protokoll, medlemsregister, statistik, foton).

Slutligen vill vi meddela att du kan kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring, för att begära begränsning av personuppgiftsbehandling, för att göra invändningar eller för att begära radering av dina uppgifter. Du kan kontakta oss på verketforening@gmail.com

2 svar på “Medlemskap”

    1. Hej! Medlemskapet gäller ett kalenderår i taget. Så oavsett när på året du blev medlem gäller det till och med 31/12.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *