Verket-arr på Stallet

Nu ska Verket börja arrangera på Stallet i väntan på en egen lokal!

Tanken är att upplägget för detta samarbete mellan Verket och Studiefrämjandet ska vara så likt Verkets tidigare upplägg som möjligt!

Arrangörer (Verket-medlemmar – alla kan bli medlem) kan hyra Stallet via Verket under fredagar, lördagar, söndagar, från 24 augusti 2019 (Stallets första lediga datum). Arrangören kontaktar Verket via mail verketforening@gmail.com med önskat datum/lineup. Verket kontaktar i sin tur Stallet för att boka datumet.

Arrangören som arrangerar via Verket ska betala 1000:- till Studiefrämjandet istället för 2000:-. För att underlätta vid fakturering kommer arrangören att betala denna summa till Verket, som i sin tur betalar Studiefrämjandet. Arrangören betalar även 30:-/40:- per betalande besökare (beroende av könsfördelningen på scen), till Verket. Verket tillhandahåller en ljudtekniker samt betalar Studiefrämjandet ytterligare 1000:- i hyra (Studiefrämjandet får alltså 2000:- i hyra i slutändan, från arrangören och från Verket).

Linus Elldegren (styrelseledamot) tar hand om bokningarna för Verkets del, under Marlene Johnssons semester (1 juli-7 augusti). På grund av semestertider kan det ta lite tid innan ni får svar på mail!

För att jobba som ljudtekniker under ett arrangemang ska du maila till verketforening@gmail.com för att få vidare information!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *