Vinnare av quiz-tävling!

Verket medverkade under Välkomstmässan vid Umeå universitet i september. Där delades information ut till nyfikna personer som önskar veta mer om föreningen Verket. Det hölls även en quiz-tävling där priset var ett års medlemskap i föreningen samt ett fritt inträde till något av Verkets kommande arrangemang. Vinnaren är nu korad och underrättad via mail! Grattis! Tack till alla ni som kom förbi, var nyfikna och deltog i tävlingen!

För att vinnaren ska kunna använda sin fribiljett så snart som möjligt behövs självklart ett arrangemang! Därför vill vi meddela och påminna om att Verket för närvarande arbetar med att skapa samarbete med andra aktörer för att kunna arrangera spelningar i väntan på ny lokal! Framöver kommer ni kunna hitta Verkets kommande arrangemang på här på Verkets hemsida under fliken Kalender eller på Verkets facebook-sida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *