Verket flyttar!

Verket kommer flytta ut ur sin nuvarande lokal på Umestan den sista maj. Därav kan tyvärr inga arrangemang hållas under maj månad då denna tid kommer användas till allt som hör en flytt till. Replokalsverksamheten är självklart också avslutad på grund av flytten. Verket arbetar för fullt med att hitta en ny lokal för verksamheten och lovar att återkomma med information här när ny lokal är funnen! I väntan på detta är ni välkomna att hjälpa till med flytten samt letande av lokal! Verket drivs främst av ideellt arbete och behöver därför all hjälp som föreningen kan få! Vi kämpar tillsammans för Umeås musik- och kulturliv! Om du har någon idé gällande någon lokal eller vill hjälpa till på något annat sätt är du välkommen att skriva till verketforening@gmail.com TACK!

/Verkets kulturproducenter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *